Maroc, je t’aime

Relatief dichtbij, maar zo exotisch. Ik was op yoga- en creatief schrijfvakantie in  Marokko om even op mijn reset- knop te drukken. Marrakech was even wild als ik me herinnerde van een reis tien jaar geleden. Maar eenmaal in de Sahara viel de stilte als een deken over alles heen (en het zand ook, haha – ik vind een maand later nog steeds zand in m’n spullen).

SaharaSteph (7)SaharaSteph (40)SaharaSteph (12)SaharaSteph (28)SaharaSteph (59)SaharaSteph (66)SaharaSteph (63)SaharaSteph (91)SaharaSteph (96)SaharaSteph (114)SaharaSteph (131)SaharaSteph (144)SaharaSteph (170)SaharaSteph (171)SaharaSteph (181)SaharaSteph (182)SaharaSteph (213)SaharaSteph (222)SaharaSteph (157)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s