Japanse Tuin

Volgende week ga ik naar the real thing en vlieg ik naar Tokyo. Maar dit voorproefje was ook zéker de moeite waard. De Japanse Tuin op landgoed Clingendael (op de grens van Wassenaar en Den Haag) is vanwege de kwetsbaarheid maar een paar weken per jaar open. Gelukkig bedacht ik dit jaar wel op tijd dat ik er echt even langs moest..Japansetuin (23 van 38)Japansetuin (32 van 38)Japansetuin (4 van 38)Japansetuin (21 van 38)Japansetuin (35 van 38)Japansetuin (33 van 38)Japansetuin (8 van 38)Japansetuin (28 van 38)Japansetuin (6 van 38)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s